Dakraam plaatsen

Het plaatsen van een dakraam is een ingreep waar u veel woongenot voor terug krijgt. Door de grote inval van licht wordt een donkere zolder een heerlijk lichte kamer. Qua kosten is een dakraam plaatsen een stuk goedkoper dan het plaatsen van een dakkapel. De combinatie van een dakkapel aan de ene kant en een dakraam aan de andere kant creëert helemaal een prachtige lichte ruimte.

Dakraam vervangen

Ieder product heeft een bepaalde levensduur. Problemen met vocht, isolatie en houtrot zijn veel voorkomend bij oudere dakramen. Het vervangen hiervan is een relatief kleine klus voor onze ervaren vakmannen. Bij het vervangen kunt u er ook direct voor kiezen om het raam iets groter uit te laten voeren. Ingebouwde zonwering, verduistering, dubbel glas, horren en zelfs rolluiken zijn veel gebruikte extra toepassingen bij het vervangen van een dakraam.

Dakraam afwerking

Na het plaatsen moet alles natuurlijk ook aan de binnenkant netjes afgewerkt worden. Door het creëren van extra daglicht wordt een bergzolder misschien opeens een slaapkamer of hobbykamer. De zolder krijgt dan vaak een nieuwe toepassing. De afwerking van het raam en de volledige ruimte kunnen we ook voor u realiseren. Het aanbrengen van isolatie en verwarming zorgt voor een aangenaam leefklimaat in de nieuw gecreëerde kamer. Graag komen we bij u praten over het plaatsen van een dakraam. We bekijken direct de volledige ruimte en geven advies over de uit te voeren werkzaamheden. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf de afwerking aan de binnenkant (deels) doet. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en advies op maat.

Neem contact op:


captcha