Kozijnen

U wilt uw kozijnen gaan vervangen en zoekt informatie hierover? Dan helpen wij u graag, het vervangen van kozijnen is een veel voorkomende verbetering bij een woning. Door goede voorbereiding kost het plaatsen weinig tijd en heeft u vaak binnen 1 dag al nieuwe kozijnen in uw woning. Daarnaast proberen we het overlast uiteraard tot een minimum te beperken en voeren we al het afval op de voorgeschreven manier af.

Hout, kunststof of aluminium

We krijgen vaak de vraag: Wat is het beste materiaal voor een kozijn? Wat het beste materiaal is hangt helemaal af van uw wensen en eisen. De isolatiewaarde, het onderhoud en de uitstraling van ieder materiaal is anders. Eigenlijk heeft elk materiaal zijn voordelen en zijn nadelen. Hout heeft bijvoorbeeld regelmatig onderhoud nodig maar heeft wel een authentieke uitstraling en is een natuurlijk product.

Persoonlijk advies

Heeft u ook moeite met kiezen of heeft u misschien uw keuze al gemaakt? Wij komen graag met u in contact voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en eisen en beantwoorden we al uw vragen over kozijnen. Alles wordt nauwkeurig opgemeten zodat we een offerte voor u op maat kunnen maken. Wilt u ook persoonlijk advies over de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan eens contact met ons op.

Neem contact op:


captcha