Tegelzetter

Als tegelzetter is aannemingsbedrijf Hooikaas ook al jaren actief. Het tegelen van woningen, kantoren en bedrijfspanden behoren tot de werkzaamheden die wij vaak doen. Welke project u ook heeft, onze tegelzetters realiseren het voor u. Projecten in bestaande bouw en nieuwbouw en van een kleine oppervlakte in een toilet tot een grote oppervlakte in een kantoorpand realiseren we regelmatig. Daarnaast werken we als tegelzetter voor projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen bij de renovatie van sanitair en keukens.

Tegelzettersbedrijf met oog voor detail

Als tegelzettersbedrijf is het natuurlijk van groot belang om goede kwaliteit te bieden. We zetten onze productkennis en vakmanschap in om het project naar wens af te leveren. Wij hebben echt oog voor detail en zorgen voor tegelwerk dat uw verwachtingen overtreft. De randen, hoeken en afwerkingen van tegelwerk laten het vakmanschap van de tegelzetter zien. Als u weet waar u op moet letten zult u in de toekomst ook de kwaliteit van tegelwerk kunnen herkennen.

Tegelwerk met vloerverwarming

We krijgen veel vragen over de combinatie van tegelwerk met vloerverwarming. De realisatie van vloerverwarming en de realisatie van tegelwerk verzorgen wij voor u. Vloerverwarming is geschikt voor natuursteen en keramische tegels. Wij adviseren u graag over het juiste type vloerverwarming in combinatie met uw tegelwerk zodat het perfect bij elkaar aansluit. Neem gerust eens contact met ons op voor voorbeelden van gerealiseerde projecten of een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op:


captcha