Veiligheidssloten

Veiligheid in uw woning of bedrijfspand is van groot belang. Uw wilt natuurlijk niet dat uw waardevolle spullen, gereedschappen en papieren gestolen worden. Laat staan dat u ’s nachts wakker wil worden met een inbreker in uw woning of bedrijfspand. De eerste stap in beveiliging is het laten plaatsen van goedgekeurde veiligheidssloten. Maar wat zijn eigenlijk veiligheidssloten en waar moet u op letten bij de aanschaf en plaatsing?

Politiekeurmerk sloten

Wat zijn goede veiligheidssloten? Wij adviseren altijd politiekeurmerk sloten. De politiekeurmerk sloten zijn goedgekeurd en houden inbrekers langer buiten. Alleen met de aanschaf van goed hang- en sluitwerk bent u er nog niet, als de sloten niet juist zijn aangebracht missen ze hun doel. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat de zwakke plekken in uw woning zijn. Misschien zijn uw deuren heel goed beveiligd maar zijn de ramen een zwakke plek die inbraakgevoelig is. Daarom is advies van de experts van zeer groot belang.

Gecertificeerd bedrijf

Aannemersbedrijf Hooikaas is een Politiekeurmerk Veilig Wonen gecertificeerd bedrijf, wij kunnen uw woning voorzien van het Certificaat Veilig Wonen. We adviseren over de beveiligingsmaatregelen om te voldoen aan het Politiekeurmerk, brengen veiligheidssloten aan volgens de voorschriften en kennen het Certificaat Veilige Woning toe. Dit certificaat is 10 jaar geldig, daarna kunt u hercertificatie aanvragen. Als gecertificeerd bedrijf worden we ook regelmatig gecontroleerd. Wilt u uw woning ook laten voorzien van Politiekeurmerk sloten en het Certificaat Veilige Wonen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op:


captcha