Politiekeurmerk Veilig Wonen

Politiekeurmerk Veilig Wonen is een methode om de veiligheid van uw woning te verbeteren. Als uw woning volgens deze voorschriften is beveiligd dan heeft u tot 90% minder kant op inbraak. Wij zijn een Politiekeurmerk Veilig Wonen gecertificeerd bedrijf en voeren de volgende taken uit:

  • Adviseren over de beveiligingsmaatregelen om te voldoen aan het Politiekeurmerk
  • Aanbrengen van hang- en sluitwerk volgens de Politiekeurmerk voorschriften
  • Controleren of aan alle voorwaarden is voldaan voor het certificaat
  • Certificaat Veilige Woning toekennen

Certificaat Veilige Woning

Met het Certificaat Veilige Woning krijgt u vaak korting op uw inboedelverzekering en bent u er zeker van dat u een lagere kans heeft op inbraak. Inbrekers kiezen meestal een huis waar het gemakkelijk inbreken is, met het certificaat Veilige Woning is uw woning goed beveiligd en minder aantrekkelijk voor een inbreker. De geldigheid van uw certificaat Veilige Woning is 10 jaar, daarna kunt u een hercertificatie aanvragen.

Keuring Aannemingsbedrijf Hooikaas

Wij adviseren, brengen hang en sluitwerk aan en kennen het certificaat Veilige Woning toe aan uw woning. Wij worden regelmatig getoetst door certificatie-instelling CIBV. Jaarlijks wordt onderzocht of wij nog voldoen aan de voorwaarden. Daarnaast worden er steekproeven uitgevoerd op beveiligde woningen. Zo bent u er ook van verzekerd dat wij aan alle eisen voldoen en uw woning op de juiste manier beoordelen en volgens alle eisen het gekeurde hang- en sluitwerk op de juiste manier aanbrengen.

Politiekeurmerk-Veilig-Wonen

Film: de inbreker