Dakopbouwen

Wilt u extra woonruimte dan kunt u kiezen om te gaan verhuizen, maar vaak is het prijstechnisch interessanter om dakopbouw of nokverhoging op uw woning te realiseren. Als u overweegt om een dakopbouw of nokverhoging te laten plaatsen dan komen we graag bij u de situatie bekijken en uw wensen bespreken.

Daarnaast kunnen we de tekeningen en constructieberekeningen voor u verzorgen. Ook kunnen we u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen, want we zijn op de hoogte van wet- en regelgeving.

Wij bouwen de dakbouwen zowel in prefab Hout Skelet Bouw als traditioneel gemetseld. De meeste opbouwen worden in prefab HSB uitgevoerd. De prefab HSB opbouw word gemaakt in onze productiehal. Dit biedt diverse voordelen voor u en voor ons. Uw aanbouw kunnen wij onder de beste omstandigheden voorbereiden en hierdoor zijn wij niet weersafhankelijk. Alleen tijdens de plaatsing zijn de weersomstandigheden belangrijk. Op locatie kan vlot worden gewerkt, zodat wij perfect op planning blijven en de overlast minimaal is.

We kunnen het werk zowel casco als volledig afgewerkt uitvoeren. Bij volledige afbouw ontzorgen we u door alles planning technisch op elkaar af te stemmen, zodat het werk in een zo kort mogelijke tijdbestek wordt gerealiseerd. Met planning technisch moet u dan denken aan het aansturen van het installatiewerk van de loodgieter of elektricien, het stukadoorswerk, het schilderwerk, maar ook wanneer u bijv. zonnepanelen, rolluiken of een airco wilt.

Direct antwoord? Bel: 
078 6159 118

Op werkdagen van 7:30 tot 16:30 bereikbaar

Arie Hooikaas
Arie Hooikaas
Eigenaar

Onze garanties

  • Wij zijn de schoonste aannemer van Nederland
  • Korte lijnen door vast aanspreekpunt
  • Duidelijke strakke planning met eindoplevering
  • Geen stelposten in offerte, direct duidelijk
  • Geen gedoe met meer- en minderwerk
  • Aannemer met meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn wensen hebben betrekking op:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.