Gevelrenovatie

Gevelrenovaties is een specialisatie van ons die direct een heel zichtbaar resultaat oplevert. Bij het uitvoeren van een gevelrenovatie zorgen we ervoor dat uw gevel er weer uitziet zoals hij bedoelt is. Het is jammer dat we veel verkeerd uitgevoerde gevelrenovaties tegenkomen, bij onvoldoende kennis wordt uw gevel “stukgespoten” en de stenen ernstig aangetast. Wij garanderen u de juiste behandeling van uw gevel en een zorgvuldige en gedegen gevelrenovatie.

Kosten gevelrenovatie

Veel mensen vragen direct wat de kosten van gevelrenovatie zijn. De kosten van een gevelrenovatie hangt helemaal af van uw wensen en de staat van uw gevel. De mate van vervuiling, staat van de voegen en staat van de stenen zijn hierbij van groot belang. We maken graag eens een afspraak om bij uw situatie te komen kijken. Op basis daarvan kunnen we snel een indicatie geven van de te verwachte kosten voor de renovatie van uw gevel.

Voegen en impregneren

Bij metselwerk kan het voorkomen dat voegen naar verloop van jaren gaan brokkelen of uit de stenen vallen. Een gevelrenovatie is dan meteen het moment om opnieuw te laten voegen, dit verzorgen wij ook voor u. Een gerenoveerde gevel geeft uw pand direct een heel fris nieuw gezicht. Natuurlijk wilt u dat zo houden, daarom impregneren we de gevel. Impregneren beschermt tegen vocht en de aanhechting van vuil en houd uw gevel prachtig schoon. Neem eens contact met ons op voor advies op maat voor uw situatie.

Direct antwoord? Bel: 
078 6159 118

Op werkdagen van 7:30 tot 16:30 bereikbaar

Arie Hooikaas
Arie Hooikaas
Eigenaar

Onze garanties

  • Wij zijn de schoonste aannemer van Nederland
  • Korte lijnen door vast aanspreekpunt
  • Duidelijke strakke planning met eindoplevering
  • Geen stelposten in offerte, direct duidelijk
  • Geen gedoe met meer- en minderwerk
  • Aannemer met meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn wensen hebben betrekking op:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.