Metselwerk

Een betrouwbare partij voor uw metselwerken, dat is aannemingsbedrijf Hooikaas b.v. Sinds 1912 verzorgen wij al metselwerken in Papendrecht en eigenlijk heel Zuid Holland. Het is natuurlijk niet voor niets dat de metselaar in ons logo zit! Metselwerken en lijmwerken voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en particulieren nemen we veelvuldig aan. Het metselwerk bepaalt de uitstraling en karakter van elk bouwwerk.

Metselaar is een beroep waar nog echte vakmannen voor nodig zijn. De metselaar is niet te vervangen door machines, een geoefend oog en ervaren hand, dat is waar het om draait. Onze metselaars werken schoon, veilig en leveren echt kwaliteitswerk af. Naast metselwerk voeren we ook lijmwerk en natuurlijk het voegwerk van allerlei projecten uit.

Vragen over metselwerken

We krijgen veel vragen over metselwerk en de keuzes die daarin mogelijk zijn. Diverse metselverbanden, hoekverbanden, bogen en sierverbanden zijn geen enkele probleem. Onze metselaars vinden het juist prachtig om bijzonder metselwerk uit te voeren. Kleinere klussen zoals een tuinmuur, schuur of aanbouw kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We maken graag kennis met u en nemen rustig alle mogelijkheden met u door.

Direct antwoord? Bel: 
078 6159 118

Op werkdagen van 7:30 tot 16:30 bereikbaar

Arie Hooikaas
Arie Hooikaas
Eigenaar

Onze garanties

  • Wij zijn de schoonste aannemer van Nederland
  • Korte lijnen door vast aanspreekpunt
  • Duidelijke strakke planning met eindoplevering
  • Geen stelposten in offerte, direct duidelijk
  • Geen gedoe met meer- en minderwerk
  • Aannemer met meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn wensen hebben betrekking op:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.