Stucwerk

Hooikaas b.v. is uw totaalpartner als aannemingsbedrijf. Stucwerk is een belangrijk onderdeel van onze diensten voor bedrijven en particulieren. Veel mensen kennen ons zelfs als stucadoorsbedrijf en weten niet dat we een volledig aannemingsbedrijf zijn. In stucwerk onderscheiden we ons door vakwerk, aandacht en het netjes en schoon werken.

Werkzaamheden stucadoor

Een echte stucadoor heeft veel materiaalkennis en beheerst het materiaal en gereedschap tot in de puntjes. Een goede inspectie van de huidige ondergrond, analyse op risico van schuurvorming en vocht is het eerste wat een goede stucadoor doet. Daarnaast werken we met de allerbeste materialen en geven we garantie op het gemaakte werk. Er is zijn grote verschillen in stucwerk. Behangklaar of sausklaar, muren netjes vlak of als je er langs kijkt dat er bulten in zitten, of hoeken niet haaks gestuct. We zien veel gevallen waarin goedkoop stucwerk uiteindelijk duurkoop wordt door verkeerd materiaalgebruik en scheurvorming.

Stucwerk dat bij u past

Er zijn veel verschillende soorten stucwerk met ieder zijn unieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Sierpleister, schuurwerk en spachtelputz zijn de populairste afwerkingen van wand en plafond. Het plaatsen van lijsten en ornamenten geeft ook direct een heel andere uitstraling in uw woning. Het buitenstucwerk van verschillende projecten hebben we ook gerealiseerd. U merkt het al; voor al uw stucwerken kunt u op ons rekenen. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en inventarisatie van uw project.

Direct antwoord? Bel: 
078 6159 118

Op werkdagen van 7:30 tot 16:30 bereikbaar

Arie Hooikaas
Arie Hooikaas
Eigenaar

Onze garanties

  • Wij zijn de schoonste aannemer van Nederland
  • Korte lijnen door vast aanspreekpunt
  • Duidelijke strakke planning met eindoplevering
  • Geen stelposten in offerte, direct duidelijk
  • Geen gedoe met meer- en minderwerk
  • Aannemer met meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn wensen hebben betrekking op:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.