Tegelzetten

Als tegelzetter is aannemingsbedrijf Hooikaas ook al jaren actief. Het tegelen van woningen, kantoren en bedrijfspanden behoren tot de werkzaamheden die wij vaak doen. Welke project u ook heeft, onze tegelzetters realiseren het voor u. Projecten in bestaande bouw en nieuwbouw en van een kleine oppervlakte in een toilet tot een grote oppervlakte in een kantoorpand realiseren we regelmatig. Daarnaast werken we als tegelzetter voor projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen bij de renovatie van sanitair en keukens.

Tegelzettersbedrijf met oog voor detail

Als tegelzettersbedrijf is het natuurlijk van groot belang om goede kwaliteit te bieden. We zetten onze productkennis en vakmanschap in om het project naar wens af te leveren. Wij hebben echt oog voor detail en zorgen voor tegelwerk dat uw verwachtingen overtreft. De randen, hoeken en afwerkingen van tegelwerk laten het vakmanschap van de tegelzetter zien. Als u weet waar u op moet letten zult u in de toekomst ook de kwaliteit van tegelwerk kunnen herkennen.

Tegelwerk met vloerverwarming

We krijgen veel vragen over de combinatie van tegelwerk met vloerverwarming. De realisatie van vloerverwarming en de realisatie van tegelwerk verzorgen wij voor u. Vloerverwarming is geschikt voor natuursteen en keramische tegels. Wij adviseren u graag over het juiste type vloerverwarming in combinatie met uw tegelwerk zodat het perfect bij elkaar aansluit. Neem gerust eens contact met ons op voor voorbeelden van gerealiseerde projecten of een vrijblijvende afspraak.

Direct antwoord? Bel: 
078 6159 118

Op werkdagen van 7:30 tot 16:30 bereikbaar

Arie Hooikaas
Arie Hooikaas
Eigenaar

Onze garanties

  • Wij zijn de schoonste aannemer van Nederland
  • Korte lijnen door vast aanspreekpunt
  • Duidelijke strakke planning met eindoplevering
  • Geen stelposten in offerte, direct duidelijk
  • Geen gedoe met meer- en minderwerk
  • Aannemer met meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn wensen hebben betrekking op:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.