Woningrenovatie

De buitenkant van een pand heeft te maken met ouderdom, weersinvloeden en achterstallig onderhoud. Aangetaste gevels, lekkage en houtrot kunnen problemen zijn die voorkomen aan de buitenkant van een woning. Het interieur van een woning heeft te maken met slijtage, veranderende stijlen en smaken en de opkomst van vernieuwde apparatuur en mogelijkheden. Als aannemingsbedrijf zijn we de ideale partner voor de gehele renovatie van uw woning.

Woningrenovaties; jarenlange ervaring

Jarenlang voeren we al diverse renovaties uit voor woningbouwcoöperaties. Vaak gaat het hierbij om de renovatie van een complete badkamer of keuken. Dankzij de renovatie krijgt het interieur van een woning een heel nieuwe en moderne uitstraling. Vaak wordt er ook gekozen voor het vervangen van de apparatuur maar dat is niet altijd noodzakelijk. Het verschil in kosten tussen de renovatie en totale nieuwbouw van een keuken of badkamer kan soms enkele duizenden euro’s zijn.

Vragen over renovatie

De mogelijkheden van renovatie zijn bijna eindeloos. Veel mensen staan ervan versteld wat er mogelijk is met een degelijke aanpak en gebruik van de juiste producten. Doordat we veel gelijksoortige projecten uitvoeren hebben we veel problemen al gezien en natuurlijk opgelost. We staan ook klaar voor al uw vragen over de mogelijkheden van woningrenovatie in de breedste zin van het woord. Tijdens deze afspraak zullen we uw wensen goed in kaart brengen en op basis hiervan een passende offerte voor u maken. Hierna bespreken we het gehele traject en de tijd waarin het project uitgevoerd kan worden. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Direct antwoord? Bel: 
078 6159 118

Op werkdagen van 7:30 tot 16:30 bereikbaar

Arie Hooikaas
Arie Hooikaas
Eigenaar

Onze garanties

  • Wij zijn de schoonste aannemer van Nederland
  • Korte lijnen door vast aanspreekpunt
  • Duidelijke strakke planning met eindoplevering
  • Geen stelposten in offerte, direct duidelijk
  • Geen gedoe met meer- en minderwerk
  • Aannemer met meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn wensen hebben betrekking op:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.