Dakisolatie

Ongeveer de helft van de verbruikte energie in uw woning gaat naar verwarming. De warmte ontsnappen door de ramen, de vloer, de deuren, maar vooral ook door het dak. Het isoleren van het dak heeft dus een groot effect op de stookkosten die je moet betalen.

Hoe beter u isoleert, des minder u moet hoeft te verwarmen om de gewenste temperatuur te verkrijgen. Daarnaast bespaart u hiermee niet alleen geld, maar doordat u minder CO2 uitstoot, is het ook nog eens goed voor het milieu.

Een dak isoleren kunnen we uitvoeren volgens 2 methodes. We kunnen kiezen uit een warm dak of een koud dak. Dit houdt in dat we van buitenaf het dak kunt isoleren (warm dak)of we kunnen de binnenzijde isoleren (koud dak). Welk methode we kunnen toepassen is per woning verschillend.

Nadat er bepaald is welke methode er toegepast kan worden, kunnen we gaan kijken welk type isolatiemateriaal en welke isolatiewaarde we gaan gebruiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een advies te geven welke dak-isolatie het best bij uw woning en wensen past en om een offerte aan te bieden.

Direct antwoord? Bel: 
078 6159 118

Op werkdagen van 7:30 tot 16:30 bereikbaar

Arie Hooikaas
Arie Hooikaas
Eigenaar

Onze garanties

  • Wij zijn de schoonste aannemer van Nederland
  • Korte lijnen door vast aanspreekpunt
  • Duidelijke strakke planning met eindoplevering
  • Geen stelposten in offerte, direct duidelijk
  • Geen gedoe met meer- en minderwerk
  • Aannemer met meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn wensen hebben betrekking op:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.