Vloerisolatie

Er zijn veel verschillende manieren en producten om uw vloer te isoleren. Welke soort de beste vloerisolatie in de kruipruimte is, is afhankelijk van een flink aantal factoren. Een houten vloer vraagt een andere aanpak dan een beton vloer. Dat geldt ook voor een vloer boven een vochtige of een heel droge kruipruimte. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden.

Naast het na-isoleren van een houten vloer bestaat er ook de mogelijkheid om de bestaande vloer te vervangen voor een geïsoleerde lichtgewicht vloer met als afwerking hout of beton. Het voordeel hiervan is dat de balken aan de uiteinden die op de fundering rusten niet meer kunnen gaan rotten en die kans is wel aanwezig bij na-isoleren. Ook kunnen we dan gelijk zien als er leidingen onder de vloer zitten in welke staat deze verkeren.
Wel is dit uiteraard een duurdere oplossing, maar u heeft daar tegenover wel meer zekerheid qua kwaliteit en levensduur.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een advies te geven welke vloer-isolatie het best bij uw woning en wensen past en om een offerte aan te bieden.

Direct antwoord? Bel: 
078 6159 118

Op werkdagen van 7:30 tot 16:30 bereikbaar

Arie Hooikaas
Arie Hooikaas
Eigenaar

Onze garanties

  • Wij zijn de schoonste aannemer van Nederland
  • Korte lijnen door vast aanspreekpunt
  • Duidelijke strakke planning met eindoplevering
  • Geen stelposten in offerte, direct duidelijk
  • Geen gedoe met meer- en minderwerk
  • Aannemer met meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn wensen hebben betrekking op:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.