Zonnepanelen

Wij doen er alles aan om uw overstap naar zonnestroom eenvoudig te maken. Met zonnepanelen bieden wij u een totaalpakket aan zonder verrassingen, een degelijk advies op locatie en een duidelijke offerte in normale mensentaal.

Wij regelen het gehele traject van advies tot ontwerp en van installatie tot service tijdens de levensduur van uw systeem.
Ook verzorgen ook evt. de belasting teruggave voor u.
Onze adviseur komt graag persoonlijk bij u langs om u te informeren over zonnepanelen en andere mogelijkheden met betrekking tot gasloos wonen.

De zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel van de installatie en daarom werken wij uitsluitend met diverse gerenommeerde A-merken en we bieden voor elke situatie de beste oplossing.

De omvormer is zeker zo belangrijk als het type panelen, want deze vormt het hart van de installatie. De omvormer zorgt dat de door de zonnepanelen opgewekte energie gebruikt kan worden in huis of terug geleverd kan worden aan het elektriciteitsnet. Wij weken daarom uitsluitend met de hoogste kwaliteit omvormers.

Het bevestigingsmateriaal moet dezelfde levensduur hebben als de rest van het systeem en moet daarom stevig en robuust zijn, zodat het bestand is tegen alle weersinvloeden. We werken daarom uitsluitend met rvs en aluminium producten, zodat we de juiste garanties kunnen geven op het totaalpakket.

Direct antwoord? Bel: 
078 6159 118

Op werkdagen van 7:30 tot 16:30 bereikbaar

Arie Hooikaas
Arie Hooikaas
Eigenaar

Onze garanties

  • Wij zijn de schoonste aannemer van Nederland
  • Korte lijnen door vast aanspreekpunt
  • Duidelijke strakke planning met eindoplevering
  • Geen stelposten in offerte, direct duidelijk
  • Geen gedoe met meer- en minderwerk
  • Aannemer met meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Wilt u weten hoe wij uw ideeën en wensen realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn wensen hebben betrekking op:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.